Om mig

Vem är Urban Animal

Senior kreativ designer

Jag är Hossein Lavi, en senior kreativ designer med fokus på visuell kommunikation och design. Baserat i Sveriges kreativa nav, Malmö stad.

Efter 12 år som en multidisciplinerad designer har jag samlat erfarenhet från många stora och små företag, små startups, detaljhandel, produkt- och tjänstedesign, konferenskoncept, medlemsorganisationer, community-plattformar och produktförpackningar inom både den offentliga och privata sektorn. Mitt mål är alltid att hjälpa mina kunder att nå sin potential och skapa meningsfulla varumärken.

Mina erfarenhet har jag hämtat som strategisk visuell kommunikatör på Smart City och innovationsplattformar, som Art Director och Designer på 4:e generationens kulturinkubatorer i Sverige. Jag har coachat företag och startups, hjälpt företag att hitta sitt sanna syfte, utformat evenemang, förpackat marknadsföringskoncept, illustrerat roliga och underhållande berättelser och paketerat identiteter för ett brett spektrum av företag och ändamål.

Som en entreprenöriell designer har jag grundat Co-working spaces, designat startup program, skapat butiker och designat produkter och tjänster.

Det här tycker jag om

Vad som fyller
mitt huvud

Urbana miljöer

En mjuk plats för våra stadsmiljöer. Vare sig det är gemensamt utrymme i en stad, gamla nedlagda fabriker eller en liten bakgård.

Djur

Alla djur - Vilda, fria eller stadsdjur. Fyra, tre, två, enbenta eller inga ben alls.

Kundinteraktion

I butik, ute på stan, gerillamarknadsföring eller aktiviteter på eller i samband med evenemang.

Mat & dryck

Oavsett om det är en restaurang, kafé, matmarknad eller förpackning av en produkt.

Kreativa och kulturella näringar

KKN är ett spännande och roligt område. Det är en ekonomi som ständigt växer och där många idéer föds för att senare omvandlas till företag.

Personliga värderingar

Identiteter och hur vi skapar och formar oss själva och vår omgivning för att manifestera jaget är ett nördigt intresse som känns igen i mina varumärkesmetoder.

Vad behöver du?

Tjänster

Grafisk Design
Logo & design
Kommunikation
Webbdesign
Visuell kommunikation
Design Thinking
Identitetspositionering
Branding
Idé generation
Sony - Urban Animal Design Studio
Kjell & Co - Urban Animal Design Studio
Media Evolution - Urban Animal Design Studio
Stena fastigheter - Urban Animal Design Studio
Lunds Kommun - Urban Animal Design Studio
Trans Europe Halles - Urban Animal Design Studio
BimObject - Urban Animal Design Studio
Ideon Innovation - Urban Animal Design Studio
About
Framtiden är relationer

Design handlar om relationer.
Det kan vara vår relation till former och mönster, eller mer personlig som dig och din roll i företaget, förhållandet mellan varumärket och dess kunder eller förhållandet och interaktionen mellan en produkt och dess användare. Genom att skapa relationer har du naturligtvis något att relatera till! Du skapar kunskap.

På Urban Animal får du smart kreativitet.
Kreativitet med ett syfte som du kan relatera till. Min starka övertygelse är att allt vi skapar i våra liv, professionellt eller privat, beror på vår mänskliga drivkraft att manifestera "jaget" - Grunden för vår identitet. När du är medveten om din identitet kan du skapa målmedvetna relationer som betyder något. Relationer till vänner, familj och kollegor, men också till produkter, varumärken och företag.

På Urban Animal hjälper vi dig att hitta ditt varumärkes sanna identitet. Manifestera det, utveckla det och skapa meningsfulla relationer med dina användare.