Urban Animal är en kreativ design studio med fokus på varumärkesutveckling, webbdesign och illustration.

Läs mer →

Våra tjänster

Urban Animal är en kreativ studio som drivs av att leverera inspirerande och effektfulla designlösningar för våra klienter. Vi samarbetar nära med varje klient för att förstå deras unika behov och förverkliga deras vision. Oavsett om du vill bygga en stark varumärkesidentitet, skapa engagerande digitala upplevelser eller utveckla spännande förpackningar kan vi hjälpa dig förverkliga dina idéer och visioner.

Visual Communication - Urban Animal Studio in Malmö

Design

Art Direction
Grafisk design
Illustration
Infographic
Webbdesign
Förpackningsdesign
Redaktionell design

Branding - Urban Animal Studio in Malmö

Branding

Varumärkesutveckling
Varumärkesidentitet
Brand Story
Grafisk profil
Logotyper

Customer interaction - Urban Animal Studio in Malmö

Intraktion

Webbdesign
Marknadsföringskoncept
Kundaktivering
Produktutveckling
Storytelling

Om oss

Urban Animal är en designstudio baserad i Malmö som specialiserar sig på varumärkesutveckling, webbdesign och illustration. Vi brinner för att skapa visuellt engagerande och effektiv design som kommunicerar ditt budskap och bygger starka personliga varumärken.

Genom vår designprocess säkerställer vi att vi förstår dina behov och levererar resultat som matchar dina mål och verksamhet. Vi arbetar med en mängd olika kunder ifrån livsmedelsindustrin, konsultverksamhet, startups, detaljhandel, SaaS, konferenser, kommuner, medlemsorganisationer och är stolta över att leverera högkvalitativt arbete som speglar var och en av våra kunders unika personlighet. Vi är strävar alltid efter att bygga varaktiga relationer med våra kunder.

Vem är Urban Animal

Kreativ designer

Hej, jag är Hossein Lavi, grundare av Urban Animal. Under de senaste 12 åren har jag som multidisciplinär designer arbetat för att lösa komplexa problem genom design och tillför en unik synvinkel till varje projekt jag arbetar med. Som designer har jag färdigheter inom visuell kommunikation, webbdesign, illustration och marknadsföring.

Jag drivs av att skapa användarvänlig design som inte bara ser bra ut, utan också effektivt kommunicerar en starkt upplevelse. Min portfolio består av en mångsidig samling av projekt, från varumärkesbyggande, problemlösning, illustration och tryckdesign till digitala produkter och UX/UI-design.